RUOKATARJONTA HOLJILLA

Forssan Holjilla ei kenellekkään jää nälkä. Siitä pitävät huolen monipuolinen ruokatarjonta, jossa on herkkuja aina perinteisestä festariruoasta trendikkääseen Street Foodiin. Holjilla asiakkaita palvelevat:

ORIGINAL AMERICAN BURGER FOOD TRUCK
Maittava tuulahdus Amerikkaa saapuu Forssaan. Hurjan suosion saavuttanut American Burger Food Truck, jonka menusta löytyvät maittavat ja täyttävät jenkkityyliset artesaaniburgerit Black Angus pihvillä muhkean briossin välissä. Listalta löytyy mm. Double Cheese Black Angus Burger, Chicken Burger, BBQ Bacon Burger sekä Vege Burger, jonka välissä komeilee 140g käsin tehty täysin vegaaninen pihvi. Lisäksi listalta löytyy Holjia varten suunniteltu American Plate, joka sisältää mureaa BBQ-pulled porkia maalaisranskanperunoiden, salaatin, coleslawin ja Amerikan majoneesin kera. (laktoositonta ruokaa ja gluteenitonta ruokaa)

Original Cheese Burger 11€
Vege Burger 11€
Chicken Burger 11€
BBQ Bacon Burger 12€
American Plate 12€
Double Cheese Burger 15€

PERINTEINEN FESTARIGRILLI
Perinteisen Festarigrillin antimista löytyvät makkaraperunat, lihaisat kebabit, hedelmäiset kanawokit ja voissa paistetut Kuusamon muikut niin isompaan kuin pienempäänkin nälkään. Eli ei muuta kun ”Syömä Hommiin!” (laktoositonta ja gluteenitonta ruokaa)

Makkaraperunat 8€ normaali, 10€ iso
Kebab Herkkulautanen 8€ normaali, 10€ iso
Hedelmäinen Kanawokki 8€ normaali, 10€ iso
Kuusamon Muikut 8€ normaali, 10€ iso
Vegewokki 8€ normaali, 10€ iso